Hordaland Redning

Hordaland Redning

Hordaland Redning ble etablert 1. februar 2019 og er en del av Viking Redningstjeneste. Vi har hovedkontor i Godvik og består av 20 fast ansatte og 15 ekstra sjåfører som bidrar i helger og ettermiddager. Alle våre ansatte har allsidig og god erfaring innen berging av bil og båt. Vi har dyktige ansatte med en fartstid på over 40 år i bransjen. Vårt hovedområde er stor Bergen med omkringliggende kommuner. Dette inkludere både tilreisende, gjennomfart og selvfølgelig alle som bor her. Vi hjelper opp mot 40-50 personer daglig, noe som tilsvarer omkring 13 000-14 000 i løpet av et år. Vi assisterer bileiere via Viking redningstjeneste og de som ringer lokalt til sentralbordet. Med fokus på HMS, kvalitet og trygghet hjelper vi deg trygt på veien igjen!

Vi har en servicehall med løftebukker hvor vi vedlikeholder egne kjøretøy samt utfører nødreparasjoner. Vi bytter også batteri og utfører taksering med egen takstmann via Viking kontroll. Vi reparere ikke eksterne kjøretøy.

Kjøretøy til enhver redning

Vår bilpark består av 10 kjøretøy, både lettbiler og tungbiler. Med kjøretøy til enhver redning, hjelper vi deg med både personbil, tungbil og båt. Kan skaden repareres på stedet sender vi en servicebil og en berger, som reparerer skaden på kjøretøyet på stedet. Bergingsbilene våre er godt utstyrt med verktøy og nytt bilbatteri til din bil med mer.

Våre oppdrag består blant annet av bilberging, punktering og motorstopp. Vi bistår også transport av biler fra et sted til et annet. Kort sagt så hjelper vi deg med alt innen berging/transport av kjøretøy! Vårt mål er at du som sjåfør raskt skal komme deg trygt tilbake på veien.

Savner du hunden din?

Vi har en nasjonal avtale med politiet. Dette innebærer at vi blant annet står for inntauing av hunder, sykler, teiner og fiskeri som er tatt i beslag. Savner du sykkelen din eller hunden? Ta kontakt med oss.

Har du behov for hjelp eller bistand langs vei eller sjø? Ring oss på 55 51 70 80 eller 06000, så hjelper vi deg!